De Uitvaart

Bekijk hieronder alle mogelijkheden

Waar bent u naar op zoek? Op deze pagina vindt u een overzicht van onze mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Voorbespreking uitvaart

Hebt u weleens nagedacht over uw eigen uitvaart? Hebt u weleens nagedacht hoe waardevol het voor uw nabestaanden kan zijn als u nu, bij leven, wensen en gedachten over uw definitieve afscheid op papier zet? Het is iets wat u kunt doen als u weet dat u ziek bent, maar ook wanneer u nog gezond bent.

Lees meer

Uitvaartbegeleiding

Na het overlijden van uw dierbare komt er ineens veel op u af. Wie moet u hiervan in kennis stellen? Wat moet u doen? En in welke volgorde?

Lees meer

Na het overlijden

Wanneer uw naaste overlijdt, zal er veel geregeld moeten worden. Als uw dierbare thuis overlijdt, is het belangrijk dat u, zodra u daaraan toe bent, eerst de (huis)arts belt. Daarna kunt u ons bellen. Dag en nacht. Samen spreken we af wanneer en waar we naar u toekomen.

Lees meer

Natuurbegraafplaats

Steeds meer mensen kiezen voor natuurbegraven. De natuur omarmt, geeft rust en kracht. Hier valt alles op zijn plaats. Wij zijn onlosmakelijk verbonden met de natuur.

Lees meer

Nalatenschap

Na de uitvaart komt er doorgaans een stroom administratie op gang. Daarom reikt onze dienstverlening verder dan de uitvaart. Wij werken namelijk samen met het NabestaandenLoket om u hierin praktisch en informatief te ondersteunen.

Lees meer

Kosten uitvaart

De kosten voor een uitvaart liggen gemiddeld tussen de 5.000 en 8.000 euro. Vaak hebben deze kosten te maken met de keuzes die worden gemaakt.

Lees meer

Lieve Mara, vanaf het eerste contact voelde het goed, was bij jou aan het juiste adres om al een afspraak te maken voor het onvermijdelijke, je begreep gelijk wat ik bedoelde. Mijn meisje vond ook direct haar rust omdat ze wist dat alles goed geregeld zou worden. Met groot respect kwam je, samen met een collega waar ik helaas de naam niet meer van weet, haar ophalen. Je hebt heel veel zaken, waar ik niet aan dacht, uit mijn handen genomen. De uitvaart was perfect geregeld, voor de kleinkinderen had jij een heel leuk verhaaltje wat voor hen het verlies van Oma minder eng maakte. (ze blazen nog vaak belletjes). Je zorgde er ook voor dat er een paar “kraaien” (die niet opvielen) bij waren voor het geval wij de kist niet konden laten zakken. De rust die je uitstraalde maakte het voor mij minder moeilijk om de dag door te komen. Dankzij jou en Caroline heeft mijn meisje een waardig afscheid gekregen.
Dankbare groet,
Bram.

- Bram de la Rie

Wat een dag gisteren… Hoe verdrietig ook, en hoe gek het misschien ook klinkt, we hebben echt een geweldige dag gehad. Veel herinneringen opgehaald, mooie toespraken en alles perfect geregeld. Gisteren kwam het er niet echt meer van, maar ik wil je ontzettend bedanken voor al je goede zorgen. Je hebt alles perfect geregeld, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Knap hoe je dat hebt gedaan.
Nogmaals dank!!

- Patrick Verboom

Beste Mara, wij willen je nogmaals bedanken voor de begeleiding van de crematie van onze vader. Vanaf het begin dat je bij onze moeder thuis kwam voelde het heel vertrouwd en goed. Onze vader is heel plotseling overleden. Je hebt ons in deze moeilijke tijd heel goed geholpen om er een mooi en warm afscheid van te maken. Bedankt namens de hele familie de Wit.
Een liefdevolle groet van ons allemaal.

- Familie De Wit