Ervaringen

Ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van anderen.

Bram de la Rie

Lieve Mara, vanaf het eerste contact voelde het goed, was bij jou aan het juiste adres om al een afspraak te maken voor het onvermijdelijke, je begreep gelijk wat ik bedoelde. Mijn meisje vond ook direct haar rust omdat ze wist dat alles goed geregeld zou worden. Met groot respect kwam je, samen met een collega waar ik helaas de naam niet meer van weet, haar ophalen. Je hebt heel veel zaken, waar ik niet aan dacht, uit mijn handen genomen. De uitvaart was perfect geregeld, voor de kleinkinderen had jij een heel leuk verhaaltje wat voor hen het verlies van Oma minder eng maakte. (ze blazen nog vaak belletjes). Je zorgde er ook voor dat er een paar “kraaien” (die niet opvielen) bij waren voor het geval wij de kist niet konden laten zakken. De rust die je uitstraalde maakte het voor mij minder moeilijk om de dag door te komen. Dankzij jou en Caroline heeft mijn meisje een waardig afscheid gekregen.
Dankbare groet,
Bram.

Patrick Verboom

Wat een dag gisteren… Hoe verdrietig ook, en hoe gek het misschien ook klinkt, we hebben echt een geweldige dag gehad. Veel herinneringen opgehaald, mooie toespraken en alles perfect geregeld. Gisteren kwam het er niet echt meer van, maar ik wil je ontzettend bedanken voor al je goede zorgen. Je hebt alles perfect geregeld, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Knap hoe je dat hebt gedaan.
Nogmaals dank!!

Familie De Wit

Beste Mara, wij willen je nogmaals bedanken voor de begeleiding van de crematie van onze vader. Vanaf het begin dat je bij onze moeder thuis kwam voelde het heel vertrouwd en goed. Onze vader is heel plotseling overleden. Je hebt ons in deze moeilijke tijd heel goed geholpen om er een mooi en warm afscheid van te maken. Bedankt namens de hele familie de Wit.
Een liefdevolle groet van ons allemaal.

Anita Streutker

8 april is mijn lieve schoonmoeder overleden, op advies van Hospice in Vrijheid daar een flyer gekregen van Mara. Mijn schoonouders waren jaren lid bij de Pc , daar nare herinneringen aan overgehouden bij het overlijden schoonvader. Dus bellen met Mara… Al bij de eerste kennismaking was het gevoel goed. Zo lief voor iedereen zo zorgzaam en vooral zoveel respect, en wat heb je het top geregeld. Mara je bent 1 v.d weinigen die met de mensen in deze moeilijke periode meedenkt en op financieel gebied denk je niet alleen aan jezelf. Wij kunnen alleen maar lof over je praten. Als er iemand is in onze omgeving die met een overlijden te maken heeft of krijgt zullen wij je zeker aan bevelen. Van ons krijg jij een dikke 10 💐💐💐💐

Anne-Carina Kraaijo

Google

Mara heeft ons geholpen om de uitvaart heel persoonlijk te maken. Ze is zeer behulpzaam en meedenkend en is daarin ook professioneel. Het was erg fijn contact met haar te hebben en dat ze in zo’n verdrietige periode voor je klaar stond.

Maikke Lenting

Mara heeft overal de tijd voor genomen, geen vraag is te gek. De rust die ze geeft en de betrokkenheid bij alles is een hele warme en bijzondere ervaring.

Loes Oexman

Google

Mara is ons aanbevolen door Marieke van Hospice in vrijheid te Purmerend. Na het overlijden van mijn man is zij samen met haar collega Caroline bij mij thuis geweest. De uitvaart hebben zij tot in puntjes geregeld zoals door mij en de beide dochters van mijn man is besproken. Echt alles is bespreekbaar. Ik zal hen zeker bij andere aanraden. Ook de nazorg is perfect.

Anita Mulder

Google

Heel tevreden met de – in mijn geval zeer beperkte – begeleiding van Mara na het overlijden van mijn vader. Ik heb heel veel zelf gedaan en zij vond dat geen enkel probleem, regelde alleen de dingen die ik wat lastig vond, zoals het vervoer. Tegelijkertijd kon ik wel met vragen bij haar terecht, dat was ook fijn. Altijd bereikbaar en snelle reacties.

Piet-Jan Ooms

Google

Mooie uitvaart tot in de Puntjes geregeld en de persoonlijke aandacht gekregen die hiervoor nodig was zowel wij als gezin alsook mijn overleden vader.

Marjan van Ginkel

Mara nu meerdere keren meegemaakt, op afstand en directer voor de uitvaart van mijn moeder. Behalve dat ze een uitermate kundige en professionele houding heeft, waardoor je voelt dat alles wordt geregeld zoals jij wenst, beschikt Mara ook over een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn uitermate tevreden!

Noa Wullems

Google

Een prachtige uitvaart mee mogen maken van onze dierbaren. Met heel veel lieve dank aan Mara. Ze dacht echt aan ons mee. Grote dank hiervoor. Wij raden Mara zeker aan.

LatinoNCU

Mara is prettig in de omgang. Ze werkt zorgvuldig en nauwkeurig en laat niets aan het toeval over. Ze biedt een totaalpakket en dat maakt een uitvaart regelen erg eenvoudig. Goede prijsstelling en geen verborgen kosten. Je weet precies waar je aan toe bent. Mara is erg gedreven om goed werk af te leveren en dat merk je. Dankjewel Mara 💐

Wij vinden u belangrijk!

Bent u tevreden over ons? Vertel ons uw verhaal en inspireer anderen! U kunt hieronder een review achterlaten door het formulier in te vullen.

Alvast bedankt!

Laat een review achter

"*" geeft vereiste velden aan