Denk bij leven al na over uw eigen uitvaart

Hebt u weleens nagedacht over uw eigen uitvaart? Hebt u weleens nagedacht hoe waardevol het voor uw nabestaanden kan zijn als u nu, bij leven, wensen en gedachten over uw definitieve afscheid op papier zet? Het is iets wat u kunt doen als u weet dat u ziek bent, maar ook wanneer u nog gezond bent.

voorbespreking

Creëer rust voor uzelf en uw nabestaanden

Misschien hebt u bijzondere wensen, weet u niet wat er allemaal mogelijk is of twijfelt u eraan of het binnen het budget valt. Dan kan het veel rust geven als u weet waar u aan toe bent. Rust voor uzelf én voor uw nabestaanden, want zij zullen houvast hebben aan wat u hebt voorbereid. Dat maakt het tot een heel persoonlijk afscheid. Een afscheid dat weerspiegelt wie u was.

Informatieboekje ‘Laatste Wens’

Als u behoefte hebt aan houvast bij het vastleggen van uw laatste wensen, kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos ons informatieboekje ‘Laatste Wens’ vol handige tips aanvragen.

Kopje koffie?

Maar we kunnen ook samen in gesprek gaan. Praten over de dood is soms best lastig, maar voorbereid zijn is juist fijn. Zullen we een kop koffie drinken en stilstaan bij wat ooit komen gaat? Zo’n voorbespreking is overigens, net als het informatieboekje, geheel vrijblijvend en kosteloos.

Lieve Mara, vanaf het eerste contact voelde het goed, was bij jou aan het juiste adres om al een afspraak te maken voor het onvermijdelijke, je begreep gelijk wat ik bedoelde. Mijn meisje vond ook direct haar rust omdat ze wist dat alles goed geregeld zou worden. Met groot respect kwam je, samen met een collega waar ik helaas de naam niet meer van weet, haar ophalen. Je hebt heel veel zaken, waar ik niet aan dacht, uit mijn handen genomen. De uitvaart was perfect geregeld, voor de kleinkinderen had jij een heel leuk verhaaltje wat voor hen het verlies van Oma minder eng maakte. (ze blazen nog vaak belletjes). Je zorgde er ook voor dat er een paar “kraaien” (die niet opvielen) bij waren voor het geval wij de kist niet konden laten zakken. De rust die je uitstraalde maakte het voor mij minder moeilijk om de dag door te komen. Dankzij jou en Caroline heeft mijn meisje een waardig afscheid gekregen.
Dankbare groet,
Bram.

- Bram de la Rie

Wat een dag gisteren… Hoe verdrietig ook, en hoe gek het misschien ook klinkt, we hebben echt een geweldige dag gehad. Veel herinneringen opgehaald, mooie toespraken en alles perfect geregeld. Gisteren kwam het er niet echt meer van, maar ik wil je ontzettend bedanken voor al je goede zorgen. Je hebt alles perfect geregeld, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Knap hoe je dat hebt gedaan.
Nogmaals dank!!

- Patrick Verboom

Beste Mara, wij willen je nogmaals bedanken voor de begeleiding van de crematie van onze vader. Vanaf het begin dat je bij onze moeder thuis kwam voelde het heel vertrouwd en goed. Onze vader is heel plotseling overleden. Je hebt ons in deze moeilijke tijd heel goed geholpen om er een mooi en warm afscheid van te maken. Bedankt namens de hele familie de Wit.
Een liefdevolle groet van ons allemaal.

- Familie De Wit