Samenwerkende partners

Yvette Vlaar Afscheidsfotografie

Met respect voor alle betrokkenen legt Yvette Vlaar een afscheid vast. Zij kan bij u thuis komen om liefdevolle foto’s te maken bij het afscheid of bij een persoonlijke dienst. Ook kan zij de afscheidsceremonie bij een begrafenis of crematie vastleggen op een integere manier.

Henk Boerland

De gehele collectie uitvaartkisten en manden van Henk Boerland wordt geproduceerd in Indonesië. Het draagt daar onder andere bij aan de werkgelegenheid in de arme gebieden. Bij de productie is er absoluut geen sprake van kinderarbeid. Daar wordt door Henk Boerland zelf op gecontroleerd, door zeker één keer per jaar de fabriek te bezoeken en de herkomst van de grondstoffen te controleren.

Waerdse Landen

Waerdse Landen is een kleurrijke ontmoetingsplek gericht op het creëren van mooie herinneringen aan een afscheid. Bij Waerdse Landen is alles rondom de uitvaart op één locatie geregeld; het crematorium en uitvaartcentrum zijn praktisch gelegen naast de begraafplaats. Alles is aanwezig om het afscheid zo prettig mogelijk te maken. Zo beschikt het crematorium over een buitenaula: De Waerdse Tuin. Het crematorium heeft een aula met 145 zitplaatsen en ruim 250 staanplaatsen. Ook zijn er twee beeldschermen aanwezig en een piano die bespeeld kan worden. Bij de koffiekamers is een lounge. De  horecavoorzieningen maken het aangenaam om elkaar te ontmoeten en herinneringen op te halen. Liever afscheid nemen in huiselijke sfeer? Dat kan in onze huiskamer; de plek om in kleine kring op een intieme wijze afscheid te nemen.

Lapien Organizing

Het opruimen van een huis na het overlijden van een dierbare valt niet mee. Bijna alle spullen hebben een herinnering of emotionele waarde. Maar niet alles hoeft bewaard te worden.

Lapien Organizing is het bedrijf van Mascha Lapien, zij is expert in rust, ruimte en overzicht. Als professional organizer helpt ze bij het aanbrengen en hervinden van orde en structuur in het leven. Ze komt aan huis en helpt u bij het opruimen. Samen gaat u aan de slag. Wat mag blijven en wat kan weg?

Uit Handen

Uit Handen helpt u verder in de periode na de uitvaart. We nemen samen door welke praktische zaken allemaal geregeld moeten worden. Ik zet de hele administratie en nalatenschap voor u op een rij. Zo krijgt u inzicht in wat er allemaal opgezegd, omgezet en aangevraagd moet worden. Natuurlijk kan ik ook de administratie in samenspraak met u afhandelen.

Lieve Mara, vanaf het eerste contact voelde het goed, was bij jou aan het juiste adres om al een afspraak te maken voor het onvermijdelijke, je begreep gelijk wat ik bedoelde. Mijn meisje vond ook direct haar rust omdat ze wist dat alles goed geregeld zou worden. Met groot respect kwam je, samen met een collega waar ik helaas de naam niet meer van weet, haar ophalen. Je hebt heel veel zaken, waar ik niet aan dacht, uit mijn handen genomen. De uitvaart was perfect geregeld, voor de kleinkinderen had jij een heel leuk verhaaltje wat voor hen het verlies van Oma minder eng maakte. (ze blazen nog vaak belletjes). Je zorgde er ook voor dat er een paar “kraaien” (die niet opvielen) bij waren voor het geval wij de kist niet konden laten zakken. De rust die je uitstraalde maakte het voor mij minder moeilijk om de dag door te komen. Dankzij jou en Caroline heeft mijn meisje een waardig afscheid gekregen.
Dankbare groet,
Bram.

- Bram de la Rie

Wat een dag gisteren… Hoe verdrietig ook, en hoe gek het misschien ook klinkt, we hebben echt een geweldige dag gehad. Veel herinneringen opgehaald, mooie toespraken en alles perfect geregeld. Gisteren kwam het er niet echt meer van, maar ik wil je ontzettend bedanken voor al je goede zorgen. Je hebt alles perfect geregeld, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Knap hoe je dat hebt gedaan.
Nogmaals dank!!

- Patrick Verboom

Beste Mara, wij willen je nogmaals bedanken voor de begeleiding van de crematie van onze vader. Vanaf het begin dat je bij onze moeder thuis kwam voelde het heel vertrouwd en goed. Onze vader is heel plotseling overleden. Je hebt ons in deze moeilijke tijd heel goed geholpen om er een mooi en warm afscheid van te maken. Bedankt namens de hele familie de Wit.
Een liefdevolle groet van ons allemaal.

- Familie De Wit