Uitvaartverzorging Alkmaar

Uitvaartverzorging in Alkmaar door Uitvaartbegeleiding Mara

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Alkmaar? Het afscheid van uw dierbare wordt persoonlijk als de uitvaart aansluit op uw persoonlijke situatie. U kunt samen herinneringen maken om voor altijd te koesteren met maatwerk dat is vormgegeven in nauwe samenspraak met nabestaanden. Uitvaartbegeleiding Mara is een kleinschalige en onafhankelijke uitvaartonderneming met een liefdevolle, betrokken en transparante benadering. Wij bieden kwaliteit en deskundigheid in uitvaartverzorging in Alkmaar en omgeving.

Uitvaartverzorging Alkmaar

Welke zaken komen aan bod bij uitvaartverzorging in Alkmaar?

  • Het bespreken van de uitvaart
  • Bespreken van de details voor het afscheid
  • Hulp bij het maken van lastige keuzes
  • De laatste verzorging
  • Het bepalen van de wijze van opbaren
  • De keuze voor de locatie om de overledene op te baren
  • Het kiezen van een locatie voor de afscheidsceremonie
  • De begroting van de kosten

Het bespreken van uw wensen bij uitvaartverzorging in Alkmaar

Moet u een uitvaart organiseren en weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Hebt u een bijzondere wens en wilt u graag weten wat daarvoor de mogelijkheden zijn? U kunt Uitvaartbegeleiding Mara bellen met alle vragen over uitvaartverzorging in Alkmaar. Dat kan als u nog volop in het leven staat en een uitvaart nog (lang) niet aan de orde is of bij een plotseling overlijden. U kunt mij bellen zodra u voelt dat u daar aan toe bent, dan overleggen we wanneer ik naar u toe kom. Het is een prettig idee om uw wensen voor later alvast vast te leggen.

Betrokken uitvaartverzorging in Alkmaar

Na een overlijden moet veel worden geregeld. Wees u ervan bewust dat er een sneltrein op gang komt nadat u uw huisarts of uitvaartverzorger hebt gebeld. Neem daarom de tijd die u nodig hebt om bij uw dierbare door te brengen voordat u de telefoon pakt. Belt u mij zodra u voelt dat u zover bent. Uitvaartbegeleiding Mara staat voor uitvaartverzorging in Alkmaar en omgeving.

Uniek afscheid dankzij onze uitvaartverzorging in Alkmaar

Bij uitvaartverzorging in Alkmaar kom ik naar u toe om de eerste noodzakelijke stappen te zetten. Als u wilt, doen wij samen de laatste verzorging. Dit kan thuis, in het ziekenhuis of een uitvaartcentrum. Daarna bespreken we hoe het afscheid, de begrafenis of crematie, er in grote lijnen uit gaat zien. Ik luister naar uw wensen, vertel wat mogelijk is en help u bij het maken van soms lastige keuzes.  Zo bereiden we met uitvaartverzorging in Alkmaar samen een persoonlijk afscheid van uw dierbare voor.

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Alkmaar en omstreken? Uitvaartbegeleiding Mara is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar: 06 – 420 860 22. Belt u mij zodra u voelt dat u daar aan toe bent, dan overleggen wij wanneer ik naar u toe kom.

Lieve Mara, vanaf het eerste contact voelde het goed, was bij jou aan het juiste adres om al een afspraak te maken voor het onvermijdelijke, je begreep gelijk wat ik bedoelde. Mijn meisje vond ook direct haar rust omdat ze wist dat alles goed geregeld zou worden. Met groot respect kwam je, samen met een collega waar ik helaas de naam niet meer van weet, haar ophalen. Je hebt heel veel zaken, waar ik niet aan dacht, uit mijn handen genomen. De uitvaart was perfect geregeld, voor de kleinkinderen had jij een heel leuk verhaaltje wat voor hen het verlies van Oma minder eng maakte. (ze blazen nog vaak belletjes). Je zorgde er ook voor dat er een paar “kraaien” (die niet opvielen) bij waren voor het geval wij de kist niet konden laten zakken. De rust die je uitstraalde maakte het voor mij minder moeilijk om de dag door te komen. Dankzij jou en Caroline heeft mijn meisje een waardig afscheid gekregen.
Dankbare groet,
Bram.

- Bram de la Rie

Wat een dag gisteren… Hoe verdrietig ook, en hoe gek het misschien ook klinkt, we hebben echt een geweldige dag gehad. Veel herinneringen opgehaald, mooie toespraken en alles perfect geregeld. Gisteren kwam het er niet echt meer van, maar ik wil je ontzettend bedanken voor al je goede zorgen. Je hebt alles perfect geregeld, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Knap hoe je dat hebt gedaan.
Nogmaals dank!!

- Patrick Verboom

Beste Mara, wij willen je nogmaals bedanken voor de begeleiding van de crematie van onze vader. Vanaf het begin dat je bij onze moeder thuis kwam voelde het heel vertrouwd en goed. Onze vader is heel plotseling overleden. Je hebt ons in deze moeilijke tijd heel goed geholpen om er een mooi en warm afscheid van te maken. Bedankt namens de hele familie de Wit.
Een liefdevolle groet van ons allemaal.

- Familie De Wit