Uitvaartverzorging De Beemster

Liefdevolle en betrokken uitvaartverzorging in De Beemster

Moet u een uitvaart organiseren en weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Hebt u een bijzondere wens en wilt u graag weten wat daarvoor de mogelijkheden zijn? U kunt Uitvaartbegeleiding Mara bellen met alle vragen over uitvaartverzorging in De Beemster. Dat kan als u nog volop in het leven staat en een uitvaart nog (lang) niet aan de orde is of bij een plotseling overlijden. U kunt mij bellen zodra u voelt dat u daaraan toe bent, dan overleggen we wanneer ik naar u toe kom.

Uitvaartverzorging De Beemster

Wat zijn de voordelen van een voorbespreking bij uitvaartverzorging in De Beemster?

  • U kunt de juiste keuzes maken.
  • Rust voor uzelf en voor uw nabestaanden.
  • Weten wat mogelijk is bij een uitvaart inclusief de kosten.
  • Het bespreken van bijzondere wensen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij uitvaartverzorging in De Beemster?

Hoe persoonlijker een uitvaart is, hoe meer troost ervan uitgaat. Er valt bij uitvaartverzorging in De Beemster veel te kiezen. Dat is een mooie gedachte. Daar kunt u natuurlijk zelf zaken voor vastleggen. Maar misschien vindt u het ook prettig om te horen wat rond een begrafenis of crematie allemaal kan en mag. Daarom kunnen we een afspraak maken voor een ontmoeting. U vertelt mij wat u belangrijk vindt en ik laat u zien welke mogelijkheden er zijn bij uitvaartverzorging in De Beemster of een andere regio. Vanzelfsprekend worden ook uw bijzondere wensen besproken.

Maatwerk uitvaartverzorging in De Beemster

U kunt Uitvaartbegeleiding Mara bellen met alle vragen over uitvaartverzorging in De Beemster. Het is een prettig idee om uw wensen voor later alvast vast te leggen. U kunt mij bellen zodra u voelt dat u daar aan toe bent, dan overleggen we wanneer ik naar u toe kom om u alles te vertellen over de mogelijkheden voor uitvaartverzorging in De Beemster.

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in De Beemster? Uitvaartbegeleiding Mara is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar: 06 – 420 860 22. Belt u mij zodra u voelt dat u daaraan toe bent, dan overleggen wij wanneer ik naar u toe kom.

Lieve Mara, vanaf het eerste contact voelde het goed, was bij jou aan het juiste adres om al een afspraak te maken voor het onvermijdelijke, je begreep gelijk wat ik bedoelde. Mijn meisje vond ook direct haar rust omdat ze wist dat alles goed geregeld zou worden. Met groot respect kwam je, samen met een collega waar ik helaas de naam niet meer van weet, haar ophalen. Je hebt heel veel zaken, waar ik niet aan dacht, uit mijn handen genomen. De uitvaart was perfect geregeld, voor de kleinkinderen had jij een heel leuk verhaaltje wat voor hen het verlies van Oma minder eng maakte. (ze blazen nog vaak belletjes). Je zorgde er ook voor dat er een paar “kraaien” (die niet opvielen) bij waren voor het geval wij de kist niet konden laten zakken. De rust die je uitstraalde maakte het voor mij minder moeilijk om de dag door te komen. Dankzij jou en Caroline heeft mijn meisje een waardig afscheid gekregen.
Dankbare groet,
Bram.

- Bram de la Rie

Wat een dag gisteren… Hoe verdrietig ook, en hoe gek het misschien ook klinkt, we hebben echt een geweldige dag gehad. Veel herinneringen opgehaald, mooie toespraken en alles perfect geregeld. Gisteren kwam het er niet echt meer van, maar ik wil je ontzettend bedanken voor al je goede zorgen. Je hebt alles perfect geregeld, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Knap hoe je dat hebt gedaan.
Nogmaals dank!!

- Patrick Verboom

Beste Mara, wij willen je nogmaals bedanken voor de begeleiding van de crematie van onze vader. Vanaf het begin dat je bij onze moeder thuis kwam voelde het heel vertrouwd en goed. Onze vader is heel plotseling overleden. Je hebt ons in deze moeilijke tijd heel goed geholpen om er een mooi en warm afscheid van te maken. Bedankt namens de hele familie de Wit.
Een liefdevolle groet van ons allemaal.

- Familie De Wit