Uitvaartverzorging De Goorn en Avenhorn

Persoonlijke uitvaartverzorging in De Goorn en Avenhorn

U kunt als nabestaanden samen herinneringen maken om voor altijd te koesteren met een persoonlijk afscheid. Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Avenhorn of De Goorn? Uitvaartbegeleiding Mara is een onafhankelijke en kleinschalige uitvaartonderneming met een liefdevolle en betrokken benadering. Wij bieden deskundigheid en in uitvaartverzorging in De Goorn en Avenhorn.

Uitvaartverzorging De Goorn en Avenhorn

Wat kenmerkt onze dienstverlening bij uitvaartverzorging in De Goorn en Avenhorn?

  • Liefdevol en betrokken
  • Eén vertrouwd gezicht van het begin tot het einde
  • Een persoonlijk afscheid is voor iedereen te realiseren
  • Transparante prijzen
  • Een gesprek voor het overlijden kan vragen beantwoorden en voor rust zorgen
  • Ruime ervaring in de omgeving van Avenhorn en De Goorn
  • Ongeacht waar en of u verzekerd of lid bent
  • Thuisopbaring of uitvaartcentrum naar uw keuze
  • Een geheel vrijblijvend en kosteloos voorgesprek is altijd mogelijk

Wilt u weten wat mogelijk is bij uitvaartverzorging in Avenhorn of De Goorn?

Hoe persoonlijker een uitvaart is, hoe meer troost ervan uitgaat. Daar kunt u natuurlijk zelf zaken voor vastleggen. Maar wellicht vindt u het ook aangenaam om te horen wat rond een begrafenis of crematie allemaal kan en mag. Als dat zo is, kunnen we een afspraak maken voor een ontmoeting. U vertelt mij wat u belangrijk vindt in het leven en ik laat u zien welke mogelijkheden er zijn bij uitvaartverzorging in Avenhorn of De Goorn. U kunt hierbij denken aan rituelen, locaties, vervoer, opbaren, bloemen, et cetera. Vanzelfsprekend bespreken we ook uw specifieke wensen. Er valt bij uitvaartverzorging in De Goorn en Avenhorn en in andere plaatsen veel te kiezen en dat is een mooie gedachte.

Het bespreken van uw wensen bij uitvaartverzorging in De Goorn en Avenhorn

Moet u een uitvaart organiseren en weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Hebt u een bijzondere wens en wilt u graag weten wat daarvoor de mogelijkheden zijn? U kunt Uitvaartbegeleiding Mara bellen met alle vragen over uitvaartverzorging in De Goorn en Avenhorn. Dat kan bij een plotseling overlijden of als u nog volop in het leven staat. U kunt mij bellen zodra u voelt dat u daar aan toe bent, dan overleggen we wanneer ik naar u toe kom. Het is een prettig idee om uw wensen voor later alvast vast te leggen.

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Avenhorn of De Goorn? Uitvaartbegeleiding Mara is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar: 06 – 420 860 22. Belt u mij zodra u voelt dat u daar aan toe bent, dan overleggen wij wanneer ik naar u toe kom.

Lieve Mara, vanaf het eerste contact voelde het goed, was bij jou aan het juiste adres om al een afspraak te maken voor het onvermijdelijke, je begreep gelijk wat ik bedoelde. Mijn meisje vond ook direct haar rust omdat ze wist dat alles goed geregeld zou worden. Met groot respect kwam je, samen met een collega waar ik helaas de naam niet meer van weet, haar ophalen. Je hebt heel veel zaken, waar ik niet aan dacht, uit mijn handen genomen. De uitvaart was perfect geregeld, voor de kleinkinderen had jij een heel leuk verhaaltje wat voor hen het verlies van Oma minder eng maakte. (ze blazen nog vaak belletjes). Je zorgde er ook voor dat er een paar “kraaien” (die niet opvielen) bij waren voor het geval wij de kist niet konden laten zakken. De rust die je uitstraalde maakte het voor mij minder moeilijk om de dag door te komen. Dankzij jou en Caroline heeft mijn meisje een waardig afscheid gekregen.
Dankbare groet,
Bram.

- Bram de la Rie

Wat een dag gisteren… Hoe verdrietig ook, en hoe gek het misschien ook klinkt, we hebben echt een geweldige dag gehad. Veel herinneringen opgehaald, mooie toespraken en alles perfect geregeld. Gisteren kwam het er niet echt meer van, maar ik wil je ontzettend bedanken voor al je goede zorgen. Je hebt alles perfect geregeld, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Knap hoe je dat hebt gedaan.
Nogmaals dank!!

- Patrick Verboom

Beste Mara, wij willen je nogmaals bedanken voor de begeleiding van de crematie van onze vader. Vanaf het begin dat je bij onze moeder thuis kwam voelde het heel vertrouwd en goed. Onze vader is heel plotseling overleden. Je hebt ons in deze moeilijke tijd heel goed geholpen om er een mooi en warm afscheid van te maken. Bedankt namens de hele familie de Wit.
Een liefdevolle groet van ons allemaal.

- Familie De Wit