Uitvaartverzorging Heerhugowaard

Betrokken en liefdevolle uitvaartverzorging in Heerhugowaard

Uitvaartbegeleiding Mara staat voor uitvaartverzorging in Heerhugowaard en omgeving. Na een overlijden moet veel worden geregeld. Wees u ervan bewust dat er een sneltrein op gang komt nadat u uw huisarts of uitvaartverzorger hebt gebeld. Neem daarom de tijd die u nodig hebt om bij uw dierbare door te brengen voordat u de telefoon pakt. Belt u mij zodra u voelt dat u zover bent.

Uitvaartverzorging Heerhugowaard

De eerste stappen

Bij uitvaartverzorging in Heerhugowaard kom ik naar u toe om de eerste noodzakelijke stappen te zetten. Als u wilt, doen wij samen de laatste verzorging. Dit kan thuis, in het ziekenhuis of een uitvaartcentrum. Daarna bespreken we hoe het afscheid, de begrafenis of crematie, er in grote lijnen uit gaat zien. Ik luister naar uw wensen, vertel wat mogelijk is en help u bij het maken van soms lastige keuzes. Zo bereiden we met uitvaartverzorging in Heerhugowaard samen een persoonlijk afscheid van uw dierbare voor.

Wat kenmerkt onze dienstverlening bij uitvaartverzorging in Heerhugowaard?

  • Hulp bij het maken van moeilijke keuzes.
  • Voorbespreking van het afscheid, de begrafenis of crematie.
  • Hulp bij het zetten van alle noodzakelijke stappen.
  • In alle rust worden uw wensen in kaart gebracht.
  • Op de dag zelf wordt alles subtiel in goede banen geleid.

Betrokken uitvaartverzorging in Heerhugowaard

De dienstverlening bij uitvaartverzorging in Heerhugowaard door Uitvaartbegeleiding Mara werkt als volgt. Ik neem het regelwerk voor u uit handen, zodat u en uw naasten zich kunnen richten op uw dierbare en op elkaar. In de dagen voor de uitvaart houden we contact en werken we steeds een stukje verder naar het afscheid toe. Op de dag zelf leid ik alles subtiel in goede banen, zodat u alle aandacht aan het afscheid kunt geven. Want daar gaat het om in deze dagen. Samen een herinnering maken, een herinnering om te koesteren. Daar helpen we u met uitvaartverzorging in Heerhugowaard en omgeving graag mee.

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Heerhugowaard en omstreken? Uitvaartbegeleiding Mara is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar: 06 – 420 860 22. Belt u mij zodra u voelt dat u daaraan toe bent, dan overleggen wij wanneer ik naar u toe kom.

Lieve Mara, vanaf het eerste contact voelde het goed, was bij jou aan het juiste adres om al een afspraak te maken voor het onvermijdelijke, je begreep gelijk wat ik bedoelde. Mijn meisje vond ook direct haar rust omdat ze wist dat alles goed geregeld zou worden. Met groot respect kwam je, samen met een collega waar ik helaas de naam niet meer van weet, haar ophalen. Je hebt heel veel zaken, waar ik niet aan dacht, uit mijn handen genomen. De uitvaart was perfect geregeld, voor de kleinkinderen had jij een heel leuk verhaaltje wat voor hen het verlies van Oma minder eng maakte. (ze blazen nog vaak belletjes). Je zorgde er ook voor dat er een paar “kraaien” (die niet opvielen) bij waren voor het geval wij de kist niet konden laten zakken. De rust die je uitstraalde maakte het voor mij minder moeilijk om de dag door te komen. Dankzij jou en Caroline heeft mijn meisje een waardig afscheid gekregen.
Dankbare groet,
Bram.

- Bram de la Rie

Wat een dag gisteren… Hoe verdrietig ook, en hoe gek het misschien ook klinkt, we hebben echt een geweldige dag gehad. Veel herinneringen opgehaald, mooie toespraken en alles perfect geregeld. Gisteren kwam het er niet echt meer van, maar ik wil je ontzettend bedanken voor al je goede zorgen. Je hebt alles perfect geregeld, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Knap hoe je dat hebt gedaan.
Nogmaals dank!!

- Patrick Verboom

Beste Mara, wij willen je nogmaals bedanken voor de begeleiding van de crematie van onze vader. Vanaf het begin dat je bij onze moeder thuis kwam voelde het heel vertrouwd en goed. Onze vader is heel plotseling overleden. Je hebt ons in deze moeilijke tijd heel goed geholpen om er een mooi en warm afscheid van te maken. Bedankt namens de hele familie de Wit.
Een liefdevolle groet van ons allemaal.

- Familie De Wit