Uitvaartverzorging Hoorn

Liefdevolle en betrokken uitvaartverzorging in Hoorn

Moet u een uitvaart organiseren en weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Hebt u een bijzondere wens en wilt u graag weten wat daarvoor de mogelijkheden zijn? U kunt Uitvaartbegeleiding Mara bellen met alle vragen over uitvaartverzorging in Hoorn. Dat kan bij een plotseling overlijden of als u nog volop in het leven staat en een uitvaart nog (lang) niet aan de orde is. Het is een prettig idee om uw wensen voor later alvast vast te leggen. U kunt mij bellen zodra u voelt dat u daar aan toe bent, dan overleggen we wanneer ik naar u toe kom om u alles te vertellen over de mogelijkheden voor uitvaartverzorging in Hoorn en omstreken.

Uitvaartverzorging Hoorn

Wat zijn de voordelen van een voorbespreking bij uitvaartverzorging in Hoorn?

  • Weten wat mogelijk is bij een uitvaart
  • Inzicht in de kosten
  • Rust voor uzelf en voor uw nabestaanden
  • Het bespreken van bijzondere wensen
  • U kunt de juiste keuzes maken

Maatwerk uitvaartverzorging in Hoorn

Uitvaartbegeleiding Mara is een kleinschalige en onafhankelijke uitvaartonderneming met een liefdevolle, betrokken en transparante benadering. Wij bieden kwaliteit en deskundigheid in uitvaartzorg in Hoorn en omgeving. Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Hoorn? Als een uitvaart aansluit op uw persoonlijke wensen, kunt u als nabestaanden samen een herinnering maken om voor altijd te koesteren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij uitvaartzorg in Hoorn en omgeving?

Er valt bij uitvaartzorg in Hoorn en in andere plaatsen veel te kiezen. Dat is een mooie gedachte. Hoe persoonlijker een uitvaart is, hoe meer troost ervan uitgaat. Daar kunt u natuurlijk zelf zaken voor vastleggen. Maar wellicht vindt u het ook aangenaam om te horen wat rond een begrafenis of crematie allemaal kan en mag. Als dat zo is, kunnen we een afspraak maken voor een ontmoeting. U vertelt mij wat u belangrijk vindt in het leven en ik laat u zien welke mogelijkheden er zijn bij uitvaartzorg in Hoorn of een andere plaats. Zoals: locaties, vervoer ,rituelen, opbaren en bloemen. Uiteraard worden ook de kostenbegroting en uw specifieke wensen besproken.

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Hoorn en omstreken? Uitvaartbegeleiding Mara is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar: 06 – 420 860 22. Belt u mij zodra u voelt dat u daar aan toe bent, dan overleggen wij wanneer ik naar u toe kom.

Lieve Mara, vanaf het eerste contact voelde het goed, was bij jou aan het juiste adres om al een afspraak te maken voor het onvermijdelijke, je begreep gelijk wat ik bedoelde. Mijn meisje vond ook direct haar rust omdat ze wist dat alles goed geregeld zou worden. Met groot respect kwam je, samen met een collega waar ik helaas de naam niet meer van weet, haar ophalen. Je hebt heel veel zaken, waar ik niet aan dacht, uit mijn handen genomen. De uitvaart was perfect geregeld, voor de kleinkinderen had jij een heel leuk verhaaltje wat voor hen het verlies van Oma minder eng maakte. (ze blazen nog vaak belletjes). Je zorgde er ook voor dat er een paar “kraaien” (die niet opvielen) bij waren voor het geval wij de kist niet konden laten zakken. De rust die je uitstraalde maakte het voor mij minder moeilijk om de dag door te komen. Dankzij jou en Caroline heeft mijn meisje een waardig afscheid gekregen.
Dankbare groet,
Bram.

- Bram de la Rie

Wat een dag gisteren… Hoe verdrietig ook, en hoe gek het misschien ook klinkt, we hebben echt een geweldige dag gehad. Veel herinneringen opgehaald, mooie toespraken en alles perfect geregeld. Gisteren kwam het er niet echt meer van, maar ik wil je ontzettend bedanken voor al je goede zorgen. Je hebt alles perfect geregeld, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Knap hoe je dat hebt gedaan.
Nogmaals dank!!

- Patrick Verboom

Beste Mara, wij willen je nogmaals bedanken voor de begeleiding van de crematie van onze vader. Vanaf het begin dat je bij onze moeder thuis kwam voelde het heel vertrouwd en goed. Onze vader is heel plotseling overleden. Je hebt ons in deze moeilijke tijd heel goed geholpen om er een mooi en warm afscheid van te maken. Bedankt namens de hele familie de Wit.
Een liefdevolle groet van ons allemaal.

- Familie De Wit