Uitvaartverzorging Koggenland

Uitvaartverzorging in Koggenland op liefdevolle en betrokken wijze

Moet u een uitvaart organiseren en weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Hebt u een bijzondere wens en wilt u graag weten wat daarvoor de mogelijkheden zijn? U kunt Uitvaartbegeleiding Mara bellen met alle vragen over uitvaartverzorging in Koggenland. Dat kan als u nog volop in het leven staat en een uitvaart nog (lang) niet aan de orde is of bij een plotseling overlijden. U kunt mij bellen zodra u voelt dat u daar aan toe bent, dan overleggen we wanneer ik naar u toe kom. Het is een prettig idee om uw wensen voor later alvast vast te leggen.

Uitvaartverzorging Koggenland

Maatwerk uitvaartverzorging in Koggenland

Uitvaartbegeleiding Mara is een onafhankelijke en kleinschalige uitvaartonderneming met een unieke en betrokken benadering. Wij bieden kwaliteit en deskundigheid in uitvaartzorg in Koggenland en omgeving. Het afscheid van uw dierbare wordt uniek als de uitvaart aansluit op uw persoonlijke situatie. Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Hoorn? U kunt samen herinneringen maken om voor altijd te koesteren met maatwerk dat is vormgegeven in nauwe samenspraak met nabestaanden.

Welke zaken komen aan bod bij uitvaartverzorging in Koggenland?

  • Het bespreken van de uitvaart
  • De laatste verzorging
  • Hulp bij het maken van lastige keuzes
  • Bespreken van de details voor het afscheid
  • Het bepalen van de wijze van opbaren
  • De keuze voor de locatie om de overledene op te baren
  • Het kiezen van een locatie voor de afscheidsceremonie
  • De kostenbegroting

Uitvaartverzorging in Koggenland voor een uniek afscheid

Bij uitvaartverzorging in Koggenland en omgeving worden de eerste grote lijnen voor het afscheid worden vaak op de dag van het overlijden besproken. Zoals de keuze van begraven of cremeren. De locatie waar het afscheid zal plaatsvinden en of er een condoleance plaatsvindt, voorafgaand aan de dag van het afscheid. In de dagen die volgen, bespreken we stap voor stap de details voor het afscheid. Wilt u als naasten als eerste of als laatste afscheid nemen aan het graf? Wie draagt de kist, professionele dragers, familie of vrienden? Zal er een ritueel plaatsvinden? Het vertonen van foto’s en welke vorm van (live)muziek? Ik luister in deze dagen naar uw wensen, vertel wat mogelijk is bij uitvaartverzorging in Koggenland en help u bij het maken van soms lastige keuzes. Zo bereiden we met elkaar een uniek afscheid van uw dierbare voor.

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Koggenland? Uitvaartbegeleiding Mara is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar: 06 – 420 860 22. Belt u mij zodra u voelt dat u daar aan toe bent, dan overleggen wij wanneer ik naar u toe kom.

Lieve Mara, vanaf het eerste contact voelde het goed, was bij jou aan het juiste adres om al een afspraak te maken voor het onvermijdelijke, je begreep gelijk wat ik bedoelde. Mijn meisje vond ook direct haar rust omdat ze wist dat alles goed geregeld zou worden. Met groot respect kwam je, samen met een collega waar ik helaas de naam niet meer van weet, haar ophalen. Je hebt heel veel zaken, waar ik niet aan dacht, uit mijn handen genomen. De uitvaart was perfect geregeld, voor de kleinkinderen had jij een heel leuk verhaaltje wat voor hen het verlies van Oma minder eng maakte. (ze blazen nog vaak belletjes). Je zorgde er ook voor dat er een paar “kraaien” (die niet opvielen) bij waren voor het geval wij de kist niet konden laten zakken. De rust die je uitstraalde maakte het voor mij minder moeilijk om de dag door te komen. Dankzij jou en Caroline heeft mijn meisje een waardig afscheid gekregen.
Dankbare groet,
Bram.

- Bram de la Rie

Wat een dag gisteren… Hoe verdrietig ook, en hoe gek het misschien ook klinkt, we hebben echt een geweldige dag gehad. Veel herinneringen opgehaald, mooie toespraken en alles perfect geregeld. Gisteren kwam het er niet echt meer van, maar ik wil je ontzettend bedanken voor al je goede zorgen. Je hebt alles perfect geregeld, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Knap hoe je dat hebt gedaan.
Nogmaals dank!!

- Patrick Verboom

Beste Mara, wij willen je nogmaals bedanken voor de begeleiding van de crematie van onze vader. Vanaf het begin dat je bij onze moeder thuis kwam voelde het heel vertrouwd en goed. Onze vader is heel plotseling overleden. Je hebt ons in deze moeilijke tijd heel goed geholpen om er een mooi en warm afscheid van te maken. Bedankt namens de hele familie de Wit.
Een liefdevolle groet van ons allemaal.

- Familie De Wit