Uitvaartverzorging Oosthuizen

Een uitvaart naar wens met uitvaartverzorging in Oosthuizen en omgeving

Uitvaartbegeleiding Mara is een kleinschalige en onafhankelijke uitvaartonderneming met een liefdevolle, betrokken en transparante benadering. Wij bieden kwaliteit en deskundigheid in uitvaartverzorging in Oosthuizen en omgeving. Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Oosthuizen? U kunt samen herinneringen maken om voor altijd te koesteren met een persoonlijk afscheid.

Uitvaartverzorging Oosthuizen

Hoe zijn de kosten van uitvaartverzorging in Oosthuizen door Uitvaartbegeleiding Mara opgebouwd?

  • Vast tarief, ongeacht werktijden buiten kantoortijden of in het weekend.
  • Producten en diensten van derden worden voor inkoopprijs doorberekend.
  • Geen provisie op de kist, de bloemen, de rouwkaarten, het vervoer et cetera.

Vaste tarieven voor uitvaartverzorging in Oosthuizen

Ik werk met een vast tarief voor mijn diensten, ongeacht werktijden buiten kantoortijden of in het weekend. Alle producten en diensten van derden worden voor inkoopprijs aan u doorberekend. Dit houdt in de er geen provisie zit op onder andere: de kist, de bloemen, de rouwkaarten en het vervoer. Ik denk graag met u mee, wat het budget ook is. Een persoonlijk afscheid is met uitvaartverzorging in Oosthuizen voor iedereen te realiseren. Een persoonlijk accent zit immers vaak in kleine dingen. Om achteraf niet voor financiële verrassingen komen te staan, vind ik het belangrijk om duidelijk te zijn in de kosten. Na de eerste bespreking ontvangt u een duidelijk overzicht van de te verwachten kosten voor de uitvaartverzorging in Oosthuizen.

Uitvaartverzorging Oosthuizen bij een begeleider naar keuze

Bent u verzekerd bij een uitvaartmaatschappij? Of hebt u een lidmaatschap bij een uitvaartvereniging? U bent voor uitvaartverzorging in Oosthuizen altijd vrij om te kiezen voor de uitvaartbegeleider die u het meeste aanspreekt. Neem altijd eerst contact op met de uitvaartbegeleider naar keuze, voor u de verzekeringsmaatschappij of het nummer op het polisblad belt. Een naturaverzekering levert diensten. U moet hierbij vooral denken aan de grotere maatschappijen. Besluit u de uitvaart met uitvaartverzorging in Oosthuizen door een andere uitvaartbegeleider te laten verzorgen, dan zal die een bedrag uitkeren in plaats van diensten te leveren. De maatschappij zal aangeven welk bedrag zij uitkeert.

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Oosthuizen en omgeving? Uitvaartbegeleiding Mara is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar: 06 – 420 860 22. Belt u mij zodra u voelt dat u daaraan toe bent, dan overleggen wij wanneer ik naar u toe kom.

Lieve Mara, vanaf het eerste contact voelde het goed, was bij jou aan het juiste adres om al een afspraak te maken voor het onvermijdelijke, je begreep gelijk wat ik bedoelde. Mijn meisje vond ook direct haar rust omdat ze wist dat alles goed geregeld zou worden. Met groot respect kwam je, samen met een collega waar ik helaas de naam niet meer van weet, haar ophalen. Je hebt heel veel zaken, waar ik niet aan dacht, uit mijn handen genomen. De uitvaart was perfect geregeld, voor de kleinkinderen had jij een heel leuk verhaaltje wat voor hen het verlies van Oma minder eng maakte. (ze blazen nog vaak belletjes). Je zorgde er ook voor dat er een paar “kraaien” (die niet opvielen) bij waren voor het geval wij de kist niet konden laten zakken. De rust die je uitstraalde maakte het voor mij minder moeilijk om de dag door te komen. Dankzij jou en Caroline heeft mijn meisje een waardig afscheid gekregen.
Dankbare groet,
Bram.

- Bram de la Rie

Wat een dag gisteren… Hoe verdrietig ook, en hoe gek het misschien ook klinkt, we hebben echt een geweldige dag gehad. Veel herinneringen opgehaald, mooie toespraken en alles perfect geregeld. Gisteren kwam het er niet echt meer van, maar ik wil je ontzettend bedanken voor al je goede zorgen. Je hebt alles perfect geregeld, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Knap hoe je dat hebt gedaan.
Nogmaals dank!!

- Patrick Verboom

Beste Mara, wij willen je nogmaals bedanken voor de begeleiding van de crematie van onze vader. Vanaf het begin dat je bij onze moeder thuis kwam voelde het heel vertrouwd en goed. Onze vader is heel plotseling overleden. Je hebt ons in deze moeilijke tijd heel goed geholpen om er een mooi en warm afscheid van te maken. Bedankt namens de hele familie de Wit.
Een liefdevolle groet van ons allemaal.

- Familie De Wit