Uitvaartverzorging Purmerend

Uitvaartverzorging in Purmerend door Uitvaartbegeleiding Mara

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Purmerend? U kunt samen herinneringen maken om voor altijd te koesteren met een persoonlijk afscheid. Uitvaartbegeleiding Mara is een kleinschalige en onafhankelijke uitvaartonderneming met een liefdevolle, betrokken en transparante werkwijze. Ik bied kwaliteit en deskundigheid in uitvaartverzorging in Purmerend en omgeving.

Uitvaartverzorging Purmerend

Waardoor wordt onze dienstverlening bij uitvaartverzorging in Purmerend gekenmerkt?

  • Transparante prijzen
  • Liefdevol, transparant en betrokken
  • Eén vertrouwd gezicht van het begin tot het einde
  • Ongeacht waar en of u verzekerd of lid bent
  • Een gesprek voor het overlijden kan vragen beantwoorden en voor rust zorgen
  • Ruime ervaring bij in de regio Purmerend
  • Een geheel vrijblijvend en kosteloos voorgesprek is altijd mogelijk
  • Thuisopbaring of uitvaartcentrum naar uw keuze
  • Een persoonlijk afscheid is voor iedereen te realiseren

Het bespreken van uw wensen bij uitvaartverzorging in Purmerend

Hebt u een bijzondere wens en wilt u graag weten wat daarvoor de mogelijkheden zijn? Moet u een uitvaart organiseren en weet u niet hoe u dit moet aanpakken? U kunt Uitvaartbegeleiding Mara bellen met alle vragen over uitvaartzorg in Purmerend. Dat kan als u nog volop in het leven staat en een uitvaart nog (lang) niet aan de orde is of bij een plotseling overlijden. U kunt mij bellen zodra u voelt dat u daar aan toe bent, dan overleggen we wanneer ik naar u toe kom.

Wilt u weten wat mogelijk is bij uitvaartverzorging in Purmerend en omgeving?

Hoe persoonlijker een uitvaart is, hoe meer troost ervan uitgaat. Daar kunt u natuurlijk zelf zaken voor vastleggen. Maar wellicht vindt u het ook aangenaam om te horen wat rond een begrafenis of crematie allemaal kan en mag. We kunnen dan een afspraak maken voor een ontmoeting. U vertelt mij wat u belangrijk vindt in het leven en ik laat u zien welke mogelijkheden er zijn bij uitvaartzorg in Purmerend en omgeving. U kunt hierbij denken aan rituelen, locaties, vervoer, opbaren, bloemen, et cetera. Vanzelfsprekend bespreken we ook uw specifieke wensen. Er valt bij uitvaartzorg in Purmerend en in andere plaatsen veel te kiezen en dat is een mooie gedachte.

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Purmerend en omgeving? Uitvaartbegeleiding Mara is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar: 06 – 420 860 22. Belt u mij zodra u voelt dat u daar aan toe bent, dan overleggen wij wanneer ik naar u toe kom.

Lieve Mara, vanaf het eerste contact voelde het goed, was bij jou aan het juiste adres om al een afspraak te maken voor het onvermijdelijke, je begreep gelijk wat ik bedoelde. Mijn meisje vond ook direct haar rust omdat ze wist dat alles goed geregeld zou worden. Met groot respect kwam je, samen met een collega waar ik helaas de naam niet meer van weet, haar ophalen. Je hebt heel veel zaken, waar ik niet aan dacht, uit mijn handen genomen. De uitvaart was perfect geregeld, voor de kleinkinderen had jij een heel leuk verhaaltje wat voor hen het verlies van Oma minder eng maakte. (ze blazen nog vaak belletjes). Je zorgde er ook voor dat er een paar “kraaien” (die niet opvielen) bij waren voor het geval wij de kist niet konden laten zakken. De rust die je uitstraalde maakte het voor mij minder moeilijk om de dag door te komen. Dankzij jou en Caroline heeft mijn meisje een waardig afscheid gekregen.
Dankbare groet,
Bram.

- Bram de la Rie

Wat een dag gisteren… Hoe verdrietig ook, en hoe gek het misschien ook klinkt, we hebben echt een geweldige dag gehad. Veel herinneringen opgehaald, mooie toespraken en alles perfect geregeld. Gisteren kwam het er niet echt meer van, maar ik wil je ontzettend bedanken voor al je goede zorgen. Je hebt alles perfect geregeld, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Knap hoe je dat hebt gedaan.
Nogmaals dank!!

- Patrick Verboom

Beste Mara, wij willen je nogmaals bedanken voor de begeleiding van de crematie van onze vader. Vanaf het begin dat je bij onze moeder thuis kwam voelde het heel vertrouwd en goed. Onze vader is heel plotseling overleden. Je hebt ons in deze moeilijke tijd heel goed geholpen om er een mooi en warm afscheid van te maken. Bedankt namens de hele familie de Wit.
Een liefdevolle groet van ons allemaal.

- Familie De Wit